Enkle Ting Du Kan Gjøre For å Få Mest Mulig Ut Av Pengene Dine

Personlig økonomi er en vanskelig, men kritisk ferdighet i dagens verden. Dessverre er det noe som ikke blir lært veldig bra eller til og med i det hele tatt, av mange foreldre og skoler. Hvis du vil lære noen gode råd om emnet, fortsett å lese denne artikkelen for å oppdage noen få tips som du kanskje ikke er klar over.

Hvis du er i tvil om hva du bør gjøre, eller ikke har all informasjonen som er nødvendig for å ta en logisk beslutning, hold deg ute av markedet. Å avstå fra å inngå en handel som ville ha falt er mye bedre enn å ta en høy risiko. Penger spart er penger tjent.

Lev under dine midler. De fleste amerikanere lever lønnsslipp til lønnsslipp. Dette skjer, fordi vi bruker så mye som vi tjener eller i noen tilfeller mer. Du kan bryte denne syklusen ved å forlate deg selv mye plass i det månedlige budsjettet. Hvis du bare trenger en mindre prosentandel av inntekten din for å betale levekostnadene dine, vil det være mer igjen å spare eller betale for uventede ting som kommer opp.

Ved å bruke kuponger når det er mulig, kan man få mest mulig ut av sin personlige økonomi. Bruk av kuponger vil spare penger som ville blitt brukt uten kupongen. Når du tenker på besparelsene som bonuspenger, kan det legge opp til en månedlig telefon- eller kabelregning som betales med disse bonuspengene.

Forretningsreiser og personlige reiser kan blandes godt hvis du logger utgiftene dine klokt. Ta en liten journal som lar deg logge eventuelle forretningsrelaterte utgifter mens du er borte. Legg ved en liten konvolutt i forsiden av boken som også inneholder kvitteringer du får.

Hvis du har styrt økonomien din godt nok til å eie et hjem og ha en pensjonskonto, må du ikke sette dem i fare ved å låne mot dem senere. Hvis du låner mot hjemmet ditt og ikke kan betale det tilbake, kan du miste hjemmet ditt; det samme gjelder pensjonsfondet ditt. Lån mot dem bare i vanskelige situasjoner.

Kostnadskutt er en av de mest effektive måtene du kan spare penger i løpet av året. Det første stedet du bør starte er med ting du ikke trenger. Kutt båndene til noen av kanalene du ikke bruker på kabelnettverket for å spare penger.

Definer en automatisk betaling med kredittkortselskapene. I mange tilfeller kan du konfigurere kontoen din til å bli betalt direkte fra sjekkontoen din hver måned. Du kan konfigurere den til å bare betale minimumssaldoen, eller du kan betale mer automatisk. Sørg for å beholde nok penger på sjekkontoen din til å betale disse regningene.

Den generelle mangelen på kunnskap om personlig økonomistyring ble nevnt tidligere, men nå som du har lest så langt, har du forhåpentligvis lært noen viktige triks og tips som vil gjøre pengestyring enklere for deg. Bruk det du har lest, og du er sikker på å se resultater i de kommende ukene og månedene.